Bärröra
Ett väldigt enkelt tips på ett mättande och nyttigt mellanmål!
Bärröra:
Tips: Jag brukar ta hallon, jordgubbar, björnbär, krusbär och eventuellt ett äpple eftersom det smakar så gott tillsammans med kanelen.
Kanelen är bra eftersom det balanserar ditt blodsocker.
Bärröra:
- Ta fram en efterrättsskål
- Fyll skålen med bär du tycker om (nästan alla bär är goda tillsammans) tips! fyll skålen ordentligt.
- Värm bären i mikrovågsugnen, ca 2-3 min, längre tid om de är frysta. (Nu kommer bären sjunka ihop, därför det är bra att fylla skålen ordentligt).
- Strö kanel över bären
- Söta det eventuellt med honung
- Avsluta med ovispad/vispad grädde på toppen.
- Avnjut den underbara blandningen!
Tips: Jag brukar ta hallon, jordgubbar, björnbär, krusbär och eventuellt ett äpple eftersom det smakar så gott tillsammans med kanelen.
Kanelen är bra eftersom det balanserar ditt blodsocker.